Bouwdag

Bouwdag Rijn | Deel 2

26-11-2020 | 13:00 uur tot 16:30 uur

Samen bouwen aan de toekomst van de rivieren, zo komt het programma Integraal Riviermanagement tot stand. We nodigen je graag uit deel te nemen aan de Bouwdagen IRM 2020; dagen waarop IRM toont waar zij staat en met je in discussie gaat. Tijdens deze tweede Bouwdag Rijn gaan we onder andere in gesprek over hoe we tot een Programma onder de Omgevingswet voor IRM kunnen komen.

Rijn Amerongen
Rijn bij Amerongen

Samen bouwen aan de toekomst van de rivieren, zo komt het programma Integraal Riviermanagement tot stand. We nodigen je graag uit deel te nemen aan de Bouwdagen IRM 2020; dagen waarop IRM toont waar zij staat en met je in discussie gaat.

De Bouwdagen IRM 2020 zullen vanwege COVID 19 digitaal plaatsvinden. Op 24 en 26 november 2020 staan de Bouwdagen in het teken van de Rijn. Alle Bouwdagen vinden plaats van 13.00u tot 16.30 uur.

Tijdens deze tweede Bouwdag Rijn gaan we onder andere in gesprek over hoe we tot een Programma onder de Omgevingswet voor IRM kunnen komen.

Medio december koppelen we de oogst van de Bouwdagen terug en blikken we vooruit. Een aankondiging hiervan vind je op deze website en in onze nieuwsbrief IRM.

Bij veel belangstelling zullen we mogelijk een wachtlijst hanteren. Wij vragen je daarom ook om twee voorkeuren voor de bouwsessies aan te geven.

Aanmelden voor de Bouwdagen Rijn is helaas niet meer mogelijk.

Meer informatie over het programma.

Agenda details

Datum en tijd donderdag 26 november 2020, 13:00 uur tot 16:30 uur
Voor wie Kennisinstellingen Maatschappelijke organisaties en andere belangengroeperingen Partneroverheden
Trajecten Alle Rijntrajecten
Bouwstenen Beeld op de Rivieren (BoR) Notitie Realistische Beleidsopties (NRB) Integraal samenwerken in het rivierengebied